Väninnans man fick åka på tjänsteresa till Holland. Kom hem med denna (bl a) till mig.Trodde först att detta var en dubblett, men det var det inte. Tack Petras man Johan.
 
Kollegan Mia hade den här under sin öl på the Bishops Arms, nov. -07Chefen Jan J åkte på golfsemester till Tjeckien. -08 
Sture och Gunilla (HF-kompisar) hade semester i Kroatien. Sture "tvingade" Gunilla att stjäla åt mig. TACK! 2010Sture och Gunilla igen Arbetskamraten Petra var på ölfestival i Nacka (2011). Tack för att du tänkte på mig!
   
Kamraten Petras man Johan hittade den här. 2012Numera fd kollegan Petra med man var till Linköping& tog en öl eller två. TACK!

Åsså några som inte är ölunderlägg

Den här vet jag att den kom i posten från PennsamlarenSkickade efter info från I C A och där följde två sådana här medTill våra öl på restaraurangen Pani Dulska i Wroclaw hade vi dessa. 2006
Den här kom i posten från Pennsamlaren.Här var vi och tog en pilsner (jag tog Murphys för dom hade inte Guiness). 1999.Den här fick jag av Anikò i Millstreet 2007.
Den här fick jag av Gill i Millstreet 2007. Hon hade hört från Anikò att jag samlade.Kom i posten från Pennsamlaren. Nov.-07Kollegan Mia var med familjen till Thailand och bodde på detta hotell. Mia stoppade ett underlägg i en bok för att inte skrynkla till det. Hemma igen lämnade hon tillbaka boken till biblioteket! Detta underlägg har Mias dotter Sara donerat till mig!
 
Kollegan Fredrik tog familjen med på husvagnssemester till Danmark 2008. Om dom åt här eller inte har jag glömt att fråga om.Gambrinus är en ölsort, så jag har flyttat den dit. Chefen kom med den här efter semester i Irland 2009
Hela den här raden kom chefen med efter Irlands resan 2009.Det blev 5 underlägg som inte var ölOch 6 som var ölsorter (1 osäker dock)
Det här är visst en restaurang i Stockholm, sa min väninnas man. Ja inte vet jag.Mia var iväg till Thailand igen 2015.
Å så tänkte hon på mig!
Den här kom också från Mia. Tack kära Watson. Ingen baksida på denna.
Vi var på whiskyprovning i Skottland. 1999.Den här fick vi av någon. 1990 
Den här kom från Pennsamlaren.Den här fick vi ju på vårt första rally 1990.Julmarknad i Bremen med väninnan. Här åt vi lunch. 2007
Kan man gissa att den pennsamlande vännen bodde här när han letade ölunderlägg åt mig?Hm, ska man köpa sig en B och prova? Chefen kom med den. Irland 2009.Kompisen hade hittat denna. Vad det nu är för något. 2010.
Mia tyckte det här var bästa stället i staden. Jag kan inte argumentera emot eftersom jag inte varit där.Dessa kom från Westphalingers.Ett bryggeriunderlägg till från W.
  
Ytterligare en från W.  
  
Ytterligare ett bidrag från Johan, men inte är det väl en ölsort. Ett bryggeri kanske.  
  
Det här är ju inte ett ölunderlägg. Sture och Gunillas Kroatienresa, 2010.  


Denna sida skapad hösten 2006.