Den här tog jag på gasthauset som fanns på campingen i Bruchsals.
Det var ett stinkande Gasthaus. 1991
 Denna kom från Fredrik, kollega i Bromma. Han hade ätit schnitzel i Tyskland 2015
  Summerfest Nehren 2005
På den här restaurangen åt väninnan och frun middag 1:a advent 2006.Den här fick jag av Linda i Millstreet 2007.Den här också. Linda säger att detta öl är det bästa.
Den här låg på ett fönsterbräde vid The Wallis Arms i Millstreet (Irland), så jag adopterade den.Min pennsamlande vän skickade mig min 4:e Bit. Lika fram som bak.1 av de underlägg chefen hade med sig från Irland 2009
  
Brasserie Käpt'n Cook fick bidra med den här efter en god middag.  
Den här fick jag av Anikò.Den här tog jag på The Wallis Arms i Millstreet efter att ha ätit 25-års bröllopsmiddag där.Undrar om inte den här kom från Pennsamlaren?
Arbetskamraten Petra var på ölfestival i Nacka (2011). Tack för att du tänkte på mig!Westphalingers har bidragit igen.Om det är Johan eller Petra som stjäl åt mig vet jag inte.
 En kväll ute med avdelningen.Krogen/puben hade massor med sorter av öl och whiskey
Men detta var det enda i underläggsvägDen här Dugges kommer från the Bishops Arms i Stockholm. Ett annat gäng var där och tog en öl. Nov. -07.Arbetskamraten Petra var på ölfestival i Nacka (2011). Tack för att du tänkte på mig!
 
 Den här tror jag kommer från Gasthauset på Dinkelsbühls camping. 2000 
 Den här tog jag utanför Bog Village, Irland 2007. Jag frågade faktiskt först, det händer inte ofta.Pennsamlande vännen tog denna åt mig.
  
Kollegan Petras man Johan har donerat denna och några till.  
Eftersom det står Passau på baksidan så kan den komma från Dreiflussecamping där. 1996 Imbiss i Nehren. Men jag tror att det var Bitburger vi drack
 
Vi förfirade min 60-årsdag i Waren 2013, då tog vi en sådan här.Den här vet jag inte var jag stal faktiskt förutom i Tyskland. 
 
Julmarknad i Bremen. På rest Seestern i Travemünde åt vi 3-rätters middag. Reseledare Bengt gav mig denna. 2007Arbetskamraten Petra var på ölfestival i Nacka (2011). Tack för att du tänkte på mig! 
 Den här kommer från Gasthauset på campingen i Fuldatal. Vilken mössa den hade! Ja ölen alltså. 
 Den här kommer från Gasthauset på campingen i Winsen. Alla 5 Krombacher alltså.
 
   
Den här borde jag ha tagit i Frankrike 1993. Om det är
sant så är den från en restaurang i Strasbourg
Den här låg i internposten från Mjölby när jag kom tillbaka från semestern 2009. Tack Janne S!Arbetskamraten Petra var på ölfestival i Nacka (2011). Tack för att du tänkte på mig!
 
Arbetskamraten Petra var på ölfestival i Nacka (2011). Tack för att du tänkte på mig!Petras man Johan donerade denna, när han sett vad jag gjort med de från Petra. TACKAR! 
 
 Från MV Normandy 2007 
  
Från en ölprovning på Carlsberg i Falkenberg. Den var god. Den här stal jag inte. Jag fick den.
Camping Gunzenberg. 2006 
Vår vän från Blekinge fick med sig den här hem när han hade kört buss dit.Den här låg alldeles ensam på ett bord, så nu har den
fått ett hem. the Bishops Arms, nov. -07
Den här hade chefen med sig från Irland 2009.
Sture o Gunillas Kroatienresa kommer den här ifrån. Numera fd kollega Petra med man hade varit i Linköping på utflykt...Och dom tänkte på mig när dom tog sig en pilsner (eller två). TACK!
  
Westphalinger bidrag igen.   
 
Den här låg i brevlådan en gråmulen januaridag -08. Det måste ha varit grannen som skänkt. Den andra från Litauen.Min kära Watson var på bilsemester. Den här tog hon på en potatisrestaurang.
Chefen Jan J var på golfsemester i Tjeckien. -08Chefen var där i flera dagar.Han var inte ens ensam där. Sambon var med också.
Ytterligare en från chefen.Sture och Gunillas Kroatienresa gav mig 4 underläggArbetskamraten Petra var på ölfestival i Nacka (2011). Tack för att du tänkte på mig!
  
Petras man Johans donation den här också.  
 
 Anlände i posten från en forumvänFrån Lincoln England. 1999.
Även den här fick jag av chefen 2009. OM det inte är en ölsort så får jag väl veta det?Den här stal jag på restaurangen till Modellbahn i Wiehe.
Det tyckte inte Kent om.
Arbetskamraten Petra var på ölfestival i Nacka (2011). Tack för att du tänkte på mig!
2013 är jag arbetslös och har en jobbcoach. Ina for till Salzburg på semester och kom hem med den här till mig. TACK!2014 har jag fått semester från AF och den här tar jag på campingen Rote Schleuse, utanför diskplatsen faktiskt.Grekiska restaurangen i Sigmaringen 2015.
Vilken underbar mat det var!


Denna sida skapad hösten 2006.