Detta recept är ett resultat av att titta på BBC Food och deras kockduellen (Ready, steady, cook). Vad man ska har rätten som ? Mellanmål?
Det här behövs för 2 portioner
1 röd paprika
Sätt på ugnen på 220 gr.
Dela paprikan på längden. Låt skaftet sitta kvar men plocka ur kärnorna.
Lägg paprikan på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Salta och peppra och baka i ugnen i 8-10 minuter.
Ta ut plåten ur ugnen och knäck i ett ägg i varje halva. Salta och peppra igen och ringla lite grädde över äggen.
Tillbaka med plåten i ugnen och baka vidare i 4-5 minuter eller tills dess att ägget "satt" sig.
Ta ut plåten och placera paprikahalvorna på varsin tallrik och servera. Happy apitite!
Klicka på krysset (X) i högra hörnet för att komma till startsida - blandade recept.
olivolja
2 ägg
salt
svartpeppar
en skvätt vispgrädde