Till startsidan

1993

Även i år åker vi till Smednäset (klubbcamping) i Dalarna för att fira påsk. I år har en arbetskamrat till frun följt oss hit. Vad vi minns så var vädret bra men ingen snö på marken. Tar en tur till Ludvika och hälsar på hos Kanon-Kurt, men köper ingenting.

Riksting i Mora

Det här tinget är nog det bästa vi varit på. Vädret kunde man absolut inte klaga på. Uppställningen var på gräs i utkanten av campingen. En sambaorkester (med dansande halvnakna damer) drog genom lägret, vilket samlade en massa fotograferande män (!). Väldigt medryckande musik. Våra vänner från förra årets midsommar dyker upp (med hyrd vagn). Det var överraskande, men dom kommer så sent att dom inte kan stå med övriga Uppsalagänget. Dom tillhör egentligen Stockholm, men man kan välja själv med vilken sektion man vill stå. Även blandadsektion finns.

Invigningen hölls i sporthallen strax utanför campingen och där var även dansen och puben.

Ett "lokaltåg" utgick från campingen in till centrum (och tillbaka), så man behövde inte släpa kassarna från sta'n om man behövde handla.

Utflykt med buss (gratis) gick från campingen till Nusnäs där vi kunde titta på dalahästtillverkning. Dom visade den minsta häst dom gjort någonsin. Det var knappt man såg den. Och naturligtvis så tappade den som visade hästen bort den, men återfann den efter en stunds letande. Dom är bra duktiga dom där som målar hästarna. Vi köpte en liten vit häst och den följer med i vagnen än idag.

Elmia-mässan

I år får vi med oss vännerna (från tinget) till Elmia (men inte sonen). Vi ska försöka få dom och köpa vagn. Men dom hittar inget här. Vi lämnar mässan tidigt eftersom vi vill duscha och åker till Hjo. Där var det marknad. Och härliga duschar.

Granfjärden (klubbcamping) 10 år

På hösten firar Granfjärden 10 år och vi far dit för att festa lite. Hela storstugan är full med folk vid middagen. Se'n minns vi inget mer.

Förutom det som nämnts här har vi även varit i Frankrike på FICC. Se den andra hemsidan.

Erfarenheter från året: Kommer inte på att vi lärt oss något nytt.

Tillbaka till början